.

Verstarde beweging weer vloeiend gemaakt

Een meer wetenschappelijke benadering in een notendop (naar Dr. Reinhold Keuler, 2016):

Waarom juist Sadhana als bewegingstherapeute?

'Danscoaching bij Sadhana dringt door tot je ziel. Zij spiegelt op een duidelijke en liefdevolle manier wat er op het moment in mijn (je) leven gaande is. In haar werkwijze staat ze naast je, loopt mee op een stuk levenspad en wijst je op onderwerpen waar je mee aan de slag kunt. Zij heeft allerlei vormen van coaching in huis. Belangrijk en bijzonder is de inzet van beweging door bijvoorbeeld dans. Ik heb mogen ervaren dat beweging een van de vele manieren is waarop ik mijzelf beter leer kennen. Sadhana reikt dit alles aan. Ik hoop dat nog veel mensen van haar mogen leren en genieten.’

(Lisalette Dijkers, Beleidsadviseur Werk & Inkomen)

Sadhana Meijer-Gopalrai (1967): naast haar huidig beroep als bedrijfscounsellor en culturele coach ook sinds jonge leeftijd expert in de klassieke Indiase tempeldans. Deze dansvorm verenigt als geen andere de fysieke dynamiek met fijne motoriek samen met bezieling en schoonheid van de dans. Haar eigen ervaringen in het proces om zich deze dans eigen te maken en haar vaardigheden op peil te houden, vormen een continue bron van inspiratie voor inspirerende workshops en danslessen.

Sadhana’s persoonlijke synthese van Indiase achtergrond met bijbehorende levensfilosofie en westerse dansopleidingen in combinatie met haar beroepservaring maakt haar tot een unieke en intuïtieve guru (lerares): zij combineert Bharata Natyam met diepgaande kennis over danstherapie en bewegingsexpressie waardoor haar shisya’s (leerlingen) persoonsgerichte aandacht krijgen.

Wil je meer weten?

Ik houd je graag op de hoogte via mijn nieuwsbrief. Schrijf je hier in!

Aanmelden nieuwsbrief

Spreekt één van deze modules je aan?
Schrijf je dan hier vrijblijvend in.
Je ontvangt als kennismaking een gratis coachingsgesprek van 30 minuten.
Nee dank je
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Wij respecteren je privacy. Je gegevens zijn veilig en zullen nooit worden gedeeld.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup